Reviews

 
 
 
 
 
 
 
36 entries.
Birgit en Peter Birgit en Peter from Hilversum wrote on 16 May 2018 at 20:30
We gebruiken nu alweer een paar jaar Sjakkie's oppasservice en zijn enorm blij met haar! Ze zorgt goed voor onze katten, speelt met ze en houdt ons op de hoogte met leuke foto's. Een van onze katten is erg schuw, maar is nu helemaal aan haar gewend en altijd blij haar weer te zien. Bij terugkomst ziet het huis er netjes uit, de plantjes zien er zelfs beter uit dan bij ons vertrek. Daarbij is Sjakkie heel prettig in de omgang en reageert vlot op onze berichten.
BZ BZ from Hilversum wrote on 21 March 2018 at 11:32
Ik kan altijd op Sjakkie rekenen als ik een keer een weekend weg ben (of straks op vakantie) en het is zo fijn om te weten dat m'n kat dan goed verzorgd wordt en genoeg aandacht krijgt. Echt een uitstekende kattenoppas!
Girly en Mathieu Girly en Mathieu from Hilversum wrote on 12 March 2018 at 14:03
Sjakkie heeft al een aantal maal op onze twee katten gepast, waarvan er een een zeer uitgebreide gebruiksaanwijzing heeft op voedselgebied. Sjakkie doet het verzorgen van onze katten met zoveel liefde en passie en als wij thuis komen, zien onze twee schatten er zo goed uit! Alsof ze ons bijna niet gemist hebben 🙂 Wij laten dan ook zeker de eerstvolgende keer wederom Sjakkie op onze katjes passen.
Harriët Harriët from Hilversum wrote on 27 February 2018 at 14:22
Hi Sjakkie, heb al eerder wat geschreven maar wil je ook nu weer zeggen dat de verzorging voor Bram wederom geweldig was! Veel dank!!!
Geer, Goor, Lillo en Stitch Geer, Goor, Lillo en Stitch from Hilversum wrote on 19 January 2018 at 13:06
Als onze pappa en mamma weg of op vakantie gaan komt Sjakkie altijd op ons passen. Dit vinden wij zooo cool! Ze is aardig ,lief, netjes en vooral betrouwbaar. Wij gunnen iedere kat en/of kater een oppas als Sjakkie 😉
Bianca Bianca from Hilversum wrote on 15 October 2017 at 17:37
Wij en onze katten zijn erg tevreden! Sjakkie kende onze katten al. Een van onze katten was ooit verwilderd (en ze blijft angstig, behalve voor ons en Sjakkie). Toen we haar in huis namen heeft Sjakkie ons goed geholpen en ook toen zij een keer gewond was. Vol vertrouwen lieten we onze katten en huis achter.
Harriet Harriet from Hilversum wrote on 11 October 2017 at 09:30
Lieve Sjakkie, je site ziet er prachtig uit! Al een jaar verzorg je onze lieve Bram met veel aandacht en hou je deze oude man goed in de gaten! Altijd weer lastig om hem achter te laten maar dankzij jou gaat dat iets makkelijker. Voor wie twijfelt... niet doen! Bij Sjakkie ben je echt aan het (enige) juiste adres!
Isabel Isabel from Hilversum wrote on 10 October 2017 at 21:07
Ook wij zijn heel blij met Sjakkie die op onze Sheba past! Sheba is een veeleisende dame, maar sinds Sjakkie op haar past, gaan we met een gerust hart op vakantie! Sjakkie haar dagelijke emails over hoe het gaat met Sheba kijken we ook altijd erg naar uit!
Gerard Gerard from Hilversum wrote on 10 October 2017 at 16:01
Via via zijn wij op Sjakkie gewezen als betrouwbare kattenoppas, want je geeft je huissleutel niet zomaar aan iemand of laat de verzorging van je allerliefste huisdier niet zomaar aan een onbekende over tijdens je afwezigheid, zonder aanbeveling. En nu bevelen wij Sjakkie van harte aan, aan ieder die een kattenoppas zoekt. Ze is inderdaad superbetrouwbaar met een groot (katten)hart! We ontvingen regelmatig berichtjes/foto's en naast de kattenverzorging (incl. spelen), zorgde ze ook uitstekend voor ons huis.
Elze Elze from Huizen wrote on 29 September 2017 at 14:47
Lieve Sjak...wat een mooie site heb je! Ik heb dan geen katten maar ken je inmiddels bijna 25 jaar (of zelfs al langer) en kan wel schrijven dat er niemand meer toegewijd is aan de dieren en flora die je verzorgen mag!! You go girl!!
Hanny Marinus Hanny Marinus from Baarn wrote on 27 September 2017 at 15:55
Geen liefdevoller katten oppas dan Sjak , met liefde en geduld krijgt zij alles voor elkaar, ook al hebben katten medicijnen nodig , Sjakkie klaart het met liefde, geweldig
Arienne, Connor en Pan Arienne, Connor en Pan from Hilversum wrote on 18 September 2017 at 16:22
Onze kat Pan is al 16 en heeft iedere dag medicijnen nodig. Daarnaast houdt hij veel van gezelligheid en oprechte, warme aandacht. Met vakantie gaan is dan best lastig. Maar dankzij Sjakkie gaan wij met een gerust hart op pad!
Marjolein Marjolein from Hilversum wrote on 16 September 2017 at 13:02
Een betere oppas kan ik niet bedenken voor m'n kat! Ik laat hem met een gerust hart achter als ik op vakantie ben. Ze zorgt goed voor hem, neemt de tijd en het is erg leuk om regelmatig een update en foto's te krijgen als ik op vakantie ben!
Ulrike Ulrike from Hilversum wrote on 15 September 2017 at 15:21
Wij kennen Sjakkie nu bijna een jaar en zij is een ontzettend lieve en betrouwbare kattenoppas. Wij kunnen haar aan iedereen aan bevelen. Onze twee kattendames, Andy & Malika zien er altijd goed verzorgd en tevreden uit na door Sjakkie verzorgd te zijn. Het contact verloopt altijd goed, Sjakkie is toegankelijk en toegewijd en zorgt er voor dat wij met een gerust hart op vakantie gaan!
Ellen Ellen from Hilversum wrote on 13 September 2017 at 22:25
Ja wie past er op mijn katten als ik op vakantie ga? dat is het eerste wat ik mij afvraag als ik iets gevonden heb, gelukkig waren ze bij Jaqueline in goede handen en heeft ze prima voor mijn twee vachtjes gezorgd toen wij Noorwegen door trokken.. ook het huis en de planten zagen er prima uit toen we terug kwamen, bedankt Jacqueline!
Luka Luka from Hilversum wrote on 12 September 2017 at 20:29
Sjakkie, wat zijn wij ontzettend blij met jou! Na een fijne kennismaking lieten wij onze poezen en ons huis in vol vertrouwen achter. Bijna dagelijks krijgen we foto's van onze katten, heerlijk spelend in de tuin. Ongelofelijk hoe toegewijd jij bent; als eens van onze katten zich tijdens jouw bezoek niet laat zien ga je net zo lang zoeken en roepen tot 'ie zich komt melden zodat je ons altijd weer een fijn berichtje kunt sturen over je bezoek. Sinds we jou kennen gaan we met een heel prettig gevoel op vakantie , onze beestjes kunnen niet in betere handen zijn!