Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
28 berichten.
Gerard Gerard uit Hilversum schreef op 10 oktober 2017 om 16:01:
Via via zijn wij op Sjakkie gewezen als betrouwbare kattenoppas, want je geeft je huissleutel niet zomaar aan iemand of laat de verzorging van je allerliefste huisdier niet zomaar aan een onbekende over tijdens je afwezigheid, zonder aanbeveling. En nu bevelen wij Sjakkie van harte aan, aan ieder die een kattenoppas zoekt. Ze is inderdaad superbetrouwbaar met een groot (katten)hart! We ontvingen regelmatig berichtjes/foto's en naast de kattenverzorging (incl. spelen), zorgde ze ook uitstekend voor ons huis.
Elze Elze uit Huizen schreef op 29 september 2017 om 14:47:
Lieve Sjak...wat een mooie site heb je! Ik heb dan geen katten maar ken je inmiddels bijna 25 jaar (of zelfs al langer) en kan wel schrijven dat er niemand meer toegewijd is aan de dieren en flora die je verzorgen mag!! You go girl!!
Hanny Marinus Hanny Marinus uit Baarn schreef op 27 september 2017 om 15:55:
Geen liefdevoller katten oppas dan Sjak , met liefde en geduld krijgt zij alles voor elkaar, ook al hebben katten medicijnen nodig , Sjakkie klaart het met liefde, geweldig
Arienne, Connor en Pan Arienne, Connor en Pan uit Hilversum schreef op 18 september 2017 om 16:22:
Onze kat Pan is al 16 en heeft iedere dag medicijnen nodig. Daarnaast houdt hij veel van gezelligheid en oprechte, warme aandacht. Met vakantie gaan is dan best lastig. Maar dankzij Sjakkie gaan wij met een gerust hart op pad!
Marjolein Marjolein uit Hilversum schreef op 16 september 2017 om 13:02:
Een betere oppas kan ik niet bedenken voor m'n kat! Ik laat hem met een gerust hart achter als ik op vakantie ben. Ze zorgt goed voor hem, neemt de tijd en het is erg leuk om regelmatig een update en foto's te krijgen als ik op vakantie ben!
Ulrike Ulrike uit Hilversum schreef op 15 september 2017 om 15:21:
Wij kennen Sjakkie nu bijna 4 maanden en zij is een ontzettend lieve en betrouwbare kattenoppas. Wij kunnen haar aan iedereen aan bevelen. Onze twee kattendames, Andy & Malika zien er altijd goed verzorgd en tevreden uit na door Sjakkie verzorgd te zijn. Het contact verloopt altijd goed, Sjakkie is toegankelijk en toegewijd en zorgt er voor dat wij met een gerust hart op vakantie gaan!
Ellen Ellen uit Hilversum schreef op 13 september 2017 om 22:25:
Ja wie past er op mijn katten als ik op vakantie ga? dat is het eerste wat ik mij afvraag als ik iets gevonden heb, gelukkig waren ze bij Jaqueline in goede handen en heeft ze prima voor mijn twee vachtjes gezorgd toen wij Noorwegen door trokken.. ook het huis en de planten zagen er prima uit toen we terug kwamen, bedankt Jacqueline!
Luka Luka uit Hilversum schreef op 12 september 2017 om 20:29:
Sjakkie, wat zijn wij ontzettend blij met jou! Na een fijne kennismaking lieten wij onze poezen en ons huis in vol vertrouwen achter. Bijna dagelijks krijgen we foto's van onze katten, heerlijk spelend in de tuin. Ongelofelijk hoe toegewijd jij bent; als eens van onze katten zich tijdens jouw bezoek niet laat zien ga je net zo lang zoeken en roepen tot 'ie zich komt melden zodat je ons altijd weer een fijn berichtje kunt sturen over je bezoek. Sinds we jou kennen gaan we met een heel prettig gevoel op vakantie , onze beestjes kunnen niet in betere handen zijn!