Kattenoppas

Eerst vrijblijvend kennismaken met de kattenoppas!

Wilt u dat ik op uw kat en eventuele andere huisdieren pas als u op vakantie bent? Leuk! Maar natuurlijk wilt u wel eerst weten aan welke kattenoppas u dat alles toevertrouwt! Daarom maak ik altijd eerst een afspraak met u om kennis te maken met u en uw huisdieren. Dat kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend. Als er geen ‘klik’ is, dan zit u nergens aan vast.

 

Een kat in de struiken

Tijdens het kennismakingsgesprek verzamel ik al het nodige aan informatie over uw dier(en). Hoeveel en welk voer geeft u? Heeft uw kat bepaalde karaktereigenschappen waarvan ik moet weten? Wat zijn de lievelingsspeeltjes? Moet er medicatie gegeven worden? Wilt u dat de vacht professioneel gedaan wordt?

Wij maken duidelijke afspraken over de verzorging van uw dier(en), de sleutels, de betaling en eventuele andere zaken die ik voor u in het oog moet houden tijdens uw afwezigheid, zoals post, planten, tuin en kliko’s. Hoe duidelijker de instructies, hoe minder ik u hoef te storen tijdens uw afwezigheid.

Ik adviseer u ervoor te zorgen dat uw kat gechipt is, zeker wanneer uw kat tijdens uw afwezigheid naar buiten mag.

 

Respect voor uw privacy

Als uw kattenoppas zijnde respecteer uiteraard ik uw privacy. Ik plaats ongevraagd geen foto’s van uw kat op Social Media. Ik zal geen enkele informatie over u bespreken met derden en open geen lades, kastjes of deuren tenzij dit nodig is voor de verzorging.

 

Wat als ik opeens ziek ben of op vakantie ga?

Te allen tijden zal ik zorgen voor een ervaren vervanger. Dus dat is fijn! Zo bent u altijd verzekerd van deskundige en liefdevolle zorg voor uw kat.

 

Hoe lang ben ik bij uw kat?

Uw dier(en) krijgen van mij persoonlijke aandacht, liefde en de juiste verzorging. Wanneer ik uw kat  bezoek, dan ben ik 30 – 40 min. bij u thuis, over het algemeen midden op de dag.

Wist u dat ik tijdens de oppasperiode tegen een kleine meerprijs ook op professionele wijze de vachtverzorging van uw kat kan verzorgen?

Als u dat wenst, kan ik via Whatsapp of mail een kort berichtje verzenden met een foto van uw kat. Zo gaat u met een gerust hart van huis en kan uw huisdier toch goed verzorgd in zijn eigen omgeving blijven.

 

Klaar voor vertrek?

Sluit alle ramen en deuren, doof de lichten en zet de verwarming lager (bij oudere katten liever wat meer warmte in verband met minder goede doorbloeding). In het kader van inbraakpreventie adviseer ik u van september t/m april een klokschakelaar in te stellen voor het automatisch laten branden van licht in de avond.

 

Wilt u eens kennismaken?

Neem gerust contact op met mij! Meer informatie over de tarieven vindt u op de pagina ‘Tarieven kattenoppas aan huis‘.