Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
28 berichten.
Eveline Eveline uit Hilversum schreef op 22 januari 2020 om 17:21:
De geboekte vakantiereis was in aantocht en Cat Ready stond al klaar... en toen moesten er opeens met spoed kiesjes bij Fedro getrokken worden! En twijfelden wij, of hij wel helemaal hersteld was toen wij vertrokken. Gelukkig hadden wij al goede ervaringen met Sjakkie. Daarom met een gerust hart op vakantie gegaan. Sjakkie hield Fedro goed in de gaten en hield ons goed op de hoogte. En bij terugkomst een vrolijke Fedro (en de andere twee ook natuurlijk).
Karoline en Yulian Karoline en Yulian uit Hilversum schreef op 14 oktober 2019 om 18:39:
Jacqueline heeft in onze vakantie voor onze Jamie gezorgd. Jamie zijn "broertje" was net overleden wat het voor de " baasjes" lastig maakte om hem alleen te laten. Jacqueline heeft hem overladen met liefde en zorg wat ons met een gerust hart van huis heeft laten gaan. Reuze bedankt voor je zorg en toewijding. Yulian en Karoline
Yvonne Yvonne schreef op 25 juni 2019 om 16:30:
Jacqueline past sinds een jaar op onze kater Petto en doet dat met veel toewijding! Ik kan met een gerust hart op vakantie gaan, want ik krijg elke dag een berichtje met een foto van Petto. Ook de vele planten verzorgd ze uitstekend, en ze is niet te beroerd om ook even te stofzuigen etc. Ze is de beste oppas die je kunt krijgen!
Kater Bram Kater Bram uit Hilversum schreef op 20 april 2019 om 13:16:
Lieve Sjakkie, daar was je weer omdat de baasjes op vakantie gingen. Ik moest eerst een beetje spugen maar gelukkig heb je me daar snel vanaf kunnen helpen. Fijn dat je er weer voor me was, ik ben tenslotte al bijna 18 dus heb al je aandacht hard nodig! Veel kopjes van mij en de hartelijke groeten van de baasjes, die waren ook weer enorm blij met je!!
Emma Willems Emma Willems uit Hilversum schreef op 9 maart 2019 om 12:41:
Bij Jacqueline zijn mijn twee katten Shatner en Nimoy in geweldige handen! Ze is snel met reageren, vriendelijk, flexibel, en -het belangrijkst- ze zit vol kennis en liefde over en voor katten. Ze is mijn vaste kattenoppas!
Karoline Karoline uit Hilversum schreef op 3 februari 2019 om 15:42:
Na een prettige eerdere ervaring heeft Jacqueline ook deze keer op Jamie en Quinty gepast.Quinty had veel zorg nodig wat ze perfect gedaan heeft. Korte lijntjes, updates en bij twijfel even sparren met de dierenarts. Jacqueline, erg bedankt namens ons en de mannen. Tot volgende keer! Groet, Karoline en Yulian🐈🐈
Paul van Wolde Paul van Wolde uit Bussum schreef op 29 januari 2019 om 16:08:
Ik ben heel tevreden wat Jacqueline heeft gedaan met mijn 2 Britse kortharen, ze heeft ze samen met een collega perfect getrimd en gekamd met daarbij een heerlijks droogshampoo behandeling. Dankjewel Jacqueline voor de goede zorgen van Drako en Esmee. Ze zijn nu lekker aan het slapen. Tot de volgende keer. Groeten, Paul.
Magda Magda uit Hilversum schreef op 28 januari 2019 om 14:31:
Sjakkie is een super kattenoppas. Dank zij haar hoefden we ons afgelopen week geen zorgen te maken over Kees en Sjaan en als toegift krijg je nog tips and tricks. Dank je wel!
Sandra Sandra uit Hilversum schreef op 22 januari 2019 om 19:00:
Sjakkie heeft tijdens onze huwelijksreis op onze twee katjes opgepast. Ze heeft elke dag laten weten hoe het ging en we waren helemaal gerust gesteld. We konden met haar hulp onze reis echt genieten. We gaan haar zeker voor de volgende reis weer vragen.
Karoline Karoline uit Hilversum schreef op 1 december 2018 om 10:02:
Jacqueline is een echte gastvrouw voor onze Jamy en Quinty geweest. Een goede voorbereiding voordat ze aan de zorg begint en fijne thuiskomst met rustige blije poezen. Alsof we niet weggeweest waren. Jacqueline, dank en tot volgende keer, ook names " de mannen".:)
Chiquita Chiquita uit Hilversum schreef op 4 oktober 2018 om 12:55:
Sjakkie heeft een paar dagen voor Bennie en Bonnie gezorgd. Ze is attent en geeft tips voor de poezen. Ook na thuiskomst neemt ze nog even contact op. De poezen, en wij, waren, blij met haar uitstekende verzorging!
Eveline Eveline uit Hilversum schreef op 22 mei 2018 om 14:49:
Hoi Sjakkie, veel dank voor alle goede zorgen voor Fedro, Farah en Bram. Wat heb je er weer een werk aan gehad. De drie piepertjes zijn blij met je en ik ook! Ook de volgende keer ga ik weer met een gerust hart op vakantie.
Birgit en Peter Birgit en Peter uit Hilversum schreef op 16 mei 2018 om 20:30:
We gebruiken nu alweer een jaar Sjakkie's oppasservice en zijn enorm blij met haar! Ze zorgt goed voor onze katten, speelt met ze en houdt ons op de hoogte met leuke foto's. Een van onze katten is erg schuw, maar is nu helemaal aan haar gewend en altijd blij haar weer te zien. Bij terugkomst ziet het huis er netjes uit, de plantjes zien er zelfs beter uit dan bij ons vertrek. Daarbij is Sjakkie heel prettig in de omgang en reageert vlot op onze berichten.
BZ BZ uit Hilversum schreef op 21 maart 2018 om 11:32:
Ik kan altijd op Sjakkie rekenen als ik een keer een weekend weg ben (of straks op vakantie) en het is zo fijn om te weten dat m'n kat dan goed verzorgd wordt en genoeg aandacht krijgt. Echt een uitstekende kattenoppas!
Girly en Mathieu Girly en Mathieu uit Hilversum schreef op 12 maart 2018 om 14:03:
Sjakkie heeft al een aantal maal op onze twee katten gepast, waarvan er een een zeer uitgebreide gebruiksaanwijzing heeft op voedselgebied. Sjakkie doet het verzorgen van onze katten met zoveel liefde en passie en als wij thuis komen, zien onze twee schatten er zo goed uit! Alsof ze ons bijna niet gemist hebben 🙂 Wij laten dan ook zeker de eerstvolgende keer wederom Sjakkie op onze katjes passen.
Harriët Harriët uit Hilversum schreef op 27 februari 2018 om 14:22:
Hi Sjakkie, heb al eerder wat geschreven maar wil je ook nu weer zeggen dat de verzorging voor Bram wederom geweldig was! Veel dank!!!
Geer, Goor, Lillo en Stitch Geer, Goor, Lillo en Stitch uit Hilversum schreef op 19 januari 2018 om 13:06:
Als onze pappa en mamma weg of op vakantie gaan komt Sjakkie altijd op ons passen. Dit vinden wij zooo cool! Ze is aardig ,lief, netjes en vooral betrouwbaar. Wij gunnen iedere kat en/of kater een oppas als Sjakkie 😉
Bianca Bianca uit Hilversum schreef op 15 oktober 2017 om 17:37:
Wij en onze katten zijn erg tevreden! Sjakkie kende onze katten al. Een van onze katten was ooit verwilderd (en ze blijft angstig, behalve voor ons en Sjakkie). Toen we haar in huis namen heeft Sjakkie ons goed geholpen en ook toen zij een keer gewond was. Vol vertrouwen lieten we onze katten en huis achter.
Harriet Harriet uit Hilversum schreef op 11 oktober 2017 om 09:30:
Lieve Sjakkie, je site ziet er prachtig uit! Al een jaar verzorg je onze lieve Bram met veel aandacht en hou je deze oude man goed in de gaten! Altijd weer lastig om hem achter te laten maar dankzij jou gaat dat iets makkelijker. Voor wie twijfelt... niet doen! Bij Sjakkie ben je echt aan het (enige) juiste adres!
Isabel Isabel uit Hilversum schreef op 10 oktober 2017 om 21:07:
Ook wij zijn heel blij met Sjakkie die op onze Sheba past! Sheba is een veeleisende dame, maar sinds Sjakkie op haar past, gaan we met een gerust hart op vakantie! Sjakkie haar dagelijke emails over hoe het gaat met Sheba kijken we ook altijd erg naar uit!