Reviews

 
 
 
 
 
 
 
41 entries.
Bianca Bianca from Hilversum wrote on 21 July 2023 at 11:16
Mijn katje Mowgli, half Main coon half Cypres, is absoluut niet de makkelijkste/vriendelijkste poezebeest als het op vachtverzorging aan komt. Verder is ze heel lief en leuk maar met kammen en borstelen noooooo way. Jaqueline heeft ism de dierenarts, Mowgli ontdaan van vilt en klitten, de gezonde vacht heeft Jaqueline uitgekamd en laten zitten. Mowgli is nu net een leeuwtje (puur toeval) ook al gaat het bij Jaqueline puur om goede en juiste vachtbehandeling, ze heeft ook een flyer mee gegeven met tips. Had ook leuk app contact met Jaqueline, je mag haar alles vragen, zij weet heel veel over katten. Ik ben super tevreden ( Mo iets minder hihi) ik ga haar nu weer zelf onderhouden, maar gaat het weer mis? dan weet ik dat Jaqueline er is! Nogmaals dank Jaqueline
Hanna Hanna from HILVERSUM wrote on 7 July 2023 at 16:21
Ik ben een week met vakantie geweest en Jaqueline heeft weer met heel goede zorg,aandacht en liefde mijn poes Mowie verzorgd. Ik kreeg een foto toegestuurd van een ontspannen Mowie en dat wil wat zeggen.Mijn poes is gauw bang maarJaqueline weet haar iedere keer weer rustig te krijgen. Bedankt Jaqueline!.
Marjolein Marjolein from Hilversum wrote on 5 April 2023 at 21:43
Sjakkie heeft nu twee keer voor onze drie katjes gezorgd. Super fijn dat we regelmatig een update krijgen met soms foto’s erbij. Onze katjes zijn zichtbaar op hun gemak bij Sjakkie, waardoor wij met een gerust hart op vakantie kunnen. Wij zijn heel blij met de goede zorgen van Sjakkie!
Anna Anna from Hilversum wrote on 29 August 2022 at 17:33
Wij zijn heel blij met Cat Ready! We gaan altijd met een gerust hart op vakantie, want onze katten zijn in hele goede handen. Jacqueline is echt super lief voor ze! Wanneer Jacqueline voor onze katten zorgt, stuurt ze af en toe een foto van ze op naar ons. Het huis is altijd netjes wanneer we thuiskomen. Heel fijn!!
Karin Karin from Hilversum wrote on 26 August 2022 at 09:35
Sjakkie verzorgt met veel liefde en kennis/ervaring onze 2 KONIJNEN. Ook daar heeft Sjakkie cursussen voor gevolgd, gelukkig voor ons 😀 Wij kunnen sinds 2 jaar heerlijk onbezorgd op vakantie. Zelfs opruimen, planten en de post wordt voor ons geregeld! Sjakkie bedankt, we hopen dat je het nog vele jaren blijft doen!!!
Wilma Wilma from Hilversum wrote on 20 May 2022 at 14:35
Sjakkie past altijd op onze poezen Clooney, Buxie en Putih als wij een paar dagen weg zijn. Zij doet dat met veel kennis en toewijding, waardoor wij met een gerust hart op vakantie kunnen. Ze stuurt regelmatig een berichtje met foto. Vroeger gingen de poezen naar een pension, maar het is heel fijn dat ze nu lekker thuis kunnen blijven en Sjakkie op ze past. En onze poezen vinden het ook fijn om haar te zien. Ik kan haar van harte aanbevelen!
Noa Noa wrote on 13 November 2021 at 11:16
Sjakkie is ontzettend zorgzaam, meedenkend en neemt haar rol als verzorgster serieus waardoor je een erg veilig gevoel krijgt om je katten door haar te laten verzorgen. Ook is zij een expert in het gedrag en de gevoelens van katten instinctief en heeft zij altijd meer dan het beste voor met de diertjes. Ik ben haar heel erg dankbaar voor haar hulp en zou dan ook haar zorg voor katten aan iedereen aanraden. Ontzettend bedankt Sjakkie!!
Ruud en Anke Ruud en Anke from Hilversum wrote on 21 September 2021 at 11:21
Jacqueline zorgt al lange tijd voor onze moppies Oepie en Kiddo als wij lang of kort op vakantie zijn. Wij zijn hier heel erg tevreden over. Ze geeft onze moppies de volledige aandacht en verzorging die ze nodig hebben tijdens onze afwezigheid. De regelmatige update die wij hebben gevraagd per Whats App is ook erg welkom! Het is voor ons altijd weer fijn thuiskomen. Het huis laat ze ook altijd netjes achter, maar belangrijker is dat onze moppies helemaal relaxed zijn als we terugkomen. Tevens heeft ze ook zeer veel kennis in huis over katten en geeft ons ook waar mogelijk tips. Bijvoorbeeld over het soort kam wat we het beste kunnen gebruiken. We zijn zeer dankbaar dat we Jacqueline hebben gevonden en gaan telkens met een gerust hart op vakantie.
Daphne Ahrendt Daphne Ahrendt from Hilversum wrote on 13 November 2020 at 12:09
Mijn kat Magic had heel veel klitten in zijn vacht. Die zijn nu weg na de liefdevolle verzorging van Sjakkie. Ze heeft een magische rust en dus met Magic onmiddellijk een enorme klik. Dank je wel. Ik weet je te vinden! Groetjes, Daphne
Amy Amy from Hilversum wrote on 20 September 2020 at 20:30
Jacqueline heeft onze katten goed verzorgd tijdens de vakantie. Ze hebben het zichtbaar goed gehad en het je altijd leuk als de oppas je katten ook leuk vindt. Recent heeft ze onze kater getrimd en dit doet ze met veel aandacht en geduld. Ze is niet te beroerd om mee te denken en advies te geven. Bedankt Jacqueline!
Hanna Du pree Hanna Du pree from HILVERSUM wrote on 26 April 2020 at 15:01
Jacqueline is de beste oppas die je maar kunt bedenken. Zij heeft jaren met veel zorg en liefde voor mijn poezen gezorgd. Ik ben van plan om weer een poes te nemen en dan is Jacqueline de enige die ik dan zal vragen voor de verzorging. Ook verzorgt zij keurig het huis en de planten. Geen betere oppas dus dan Jacqueline! Hanna.
Jopje Jopje from Hilversum wrote on 6 April 2020 at 14:34
In juni 2019 werd bij een van onze katten (Boris) een tumor in zijn neusje ontdekt. Dat was natuurlijk heftig. We hebben toen Sjakkie gevraagd om tijdens onze vakantie de zorg voor onze katten op haar te nemen en ons direct te contacteren als Boris achteruit zou gaan. De liefdevolle zorg van Sjakkie heeft er voor gezorgd dat wij onze vakantie helemaal zorgeloos af konden maken. Ook daarna heeft ze ons regelmatig nog van tips voorzien, die echt enorm hebben geholpen. Ook in de laatste fase van Boris zijn leven heeft ze ons nog gesteund. Sjakkie is inmiddels onze vaste kattenoppas, wij en de katten willen niet meer zonder haar.
Eveline Eveline from Hilversum wrote on 22 January 2020 at 17:21
De geboekte vakantiereis was in aantocht en Cat Ready stond al klaar... en toen moesten er opeens met spoed kiesjes bij Fedro getrokken worden! En twijfelden wij, of hij wel helemaal hersteld was toen wij vertrokken. Gelukkig hadden wij al goede ervaringen met Sjakkie. Daarom met een gerust hart op vakantie gegaan. Sjakkie hield Fedro goed in de gaten en hield ons goed op de hoogte. En bij terugkomst een vrolijke Fedro (en de andere twee ook natuurlijk).
Karoline en Yulian Karoline en Yulian from Hilversum wrote on 14 October 2019 at 18:39
Jacqueline heeft in onze vakantie voor onze Jamie gezorgd. Jamie zijn "broertje" was net overleden wat het voor de " baasjes" lastig maakte om hem alleen te laten. Jacqueline heeft hem overladen met liefde en zorg wat ons met een gerust hart van huis heeft laten gaan. Reuze bedankt voor je zorg en toewijding. Yulian en Karoline
Yvonne Yvonne wrote on 25 June 2019 at 16:30
Jacqueline past sinds een paar jaar op onze kater Petto en doet dat met veel toewijding! Ik kan met een gerust hart op vakantie gaan, want ik krijg elke dag een berichtje met een foto van Petto. Ook de vele planten verzorgd ze uitstekend, en ze is niet te beroerd om ook even te stofzuigen etc. Ze is de beste oppas die je kunt krijgen!
Kater Bram Kater Bram from Hilversum wrote on 20 April 2019 at 13:16
Lieve Sjakkie, daar was je weer omdat de baasjes op vakantie gingen. Ik moest eerst een beetje spugen maar gelukkig heb je me daar snel vanaf kunnen helpen. Fijn dat je er weer voor me was, ik ben tenslotte al bijna 18 dus heb al je aandacht hard nodig! Veel kopjes van mij en de hartelijke groeten van de baasjes, die waren ook weer enorm blij met je!!
Emma Willems Emma Willems from Hilversum wrote on 9 March 2019 at 12:41
Bij Jacqueline zijn mijn twee katten Shatner en Nimoy in geweldige handen! Ze is snel met reageren, vriendelijk, flexibel, en -het belangrijkst- ze zit vol kennis en liefde over en voor katten. Ze is mijn vaste kattenoppas!
Emma Emma from Hilverzum wrote on 1 March 2019 at 08:17
Jacqueline geeft zorg in de breedste zin van het woord, en verzorgt mijn twee katten perfekt als ik op vakantie ben. Dat met snelle communicatie, veel kennis en hart voor 'de zaak'. Meermaals dank!
Karoline Karoline from Hilversum wrote on 3 February 2019 at 15:42
Na een prettige eerdere ervaring heeft Jacqueline ook deze keer op Jamie en Quinty gepast.Quinty had veel zorg nodig wat ze perfect gedaan heeft. Korte lijntjes, updates en bij twijfel even sparren met de dierenarts. Jacqueline, erg bedankt namens ons en de mannen. Tot volgende keer! Groet, Karoline en Yulian🐈🐈
Paul van Wolde Paul van Wolde from Bussum wrote on 29 January 2019 at 16:08
Ik ben heel tevreden wat Jacqueline heeft gedaan met mijn 2 Britse kortharen, ze heeft ze samen met een collega perfect getrimd en gekamd met daarbij een heerlijks droogshampoo behandeling. Dankjewel Jacqueline voor de goede zorgen van Drako en Esmee. Ze zijn nu lekker aan het slapen. Tot de volgende keer. Groeten, Paul.